STEK ALVAST JE CAMPINGPLEK

KOM ERBIJ IN MEI!

De meivakantie brengen we dit jaar door in eigen land, maar gelukkig hebben onze Hollandse campinggronden machtig veel moois te bieden. Skip het twee dagen file rijden richting de Costa del Sol en kom schaapjes tellen, spelen en ontdekken op ons groen.

STEK je plek
Lepeltje Lepeltje Apeldoorn 2020

Amaro’s Cuisine d’Amour

Onze camping biedt zoveel meer dan een gasstelletje met lauwe knakworst. Dit jaar ligt er namelijk een kersvers restaurant op de tekentafel: Amaro’s Cuisine d’Amour! De Mediterrane delicatessen zijn vanaf mei te ervaren op het Vuurtorenstrand.

PRIKKEL JE SMAAKPAPILLEN 
Eindhoven

Pasen in het groen

Parkeer jezelf tijdens Pasen op ons MIG veld midden in de natuur! Maak je niet druk om het paasontbijt, want een bekoorlijke brunch haal je bij ons af. Pak snel die laatste paasplek.

pak je paasplek  
Deventer

nieuw sanitair

Plasjes plegen is nog nooit zo fijn geweest! Bij een permanente camping behoort comfort, dus vanaf dit jaar poets en boen je in een vast sanitairgebouw op het UFO veld.

werp een blik
Dordrecht

Hemelvaart en Pinksteren

Kampeerplekken tijdens Hemelvaart en Pinksteren vliegen de tent uit! Toch kalm aan doen in eigen land tijdens deze weekenden? Claim dan nog snel een lodge of huurtent!

claim je plek!

Mailing niet te lezen? klik hier om hem in de browser te openen