Di 27 jul

09:00 - 12:00 uur

7,50

VINK Fruitboerderij

VINK: Een ochtend in de fruitgaard

Leer alles over de bloemetjes en de bijtjes bij de prachtige tuin van onze buren van Vink! Volg de puzzeltocht door de uitgebreide fruitgaard afgesloten met een kopje koffie, thee of een sapje aan het eind. Deelnemers kunnen zich melden bij de winkel. Kinderen van 4 jaar of jonger mogen gratis mee doen.

Let op: je start direct vanaf de fruitgaard, dus sta op tijd paraat bij VINK Fruitboerderij, Zuiderringweg 13-II in Kraggenburg.

Fix een plek

Weekenden

In deze periode zijn verschillende stekkies open voor een borrel of een heerlijke hap. Er zullen vanaf september wel wat minder activiteiten op de agenda staan. We doen er alles aan om alle horeca open te houden. Bekijk hier de openingstijden, de sluittijden kunnen variëren en zijn afhankelijk van de drukte.

Midweken

We doen er alles aan om alle horeca in deze periode open te houden. hier de openingstijden, de sluittijden kunnen variëren en zijn afhankelijk van de drukte. Er zullen vanaf september wel wat minder activiteiten op de agenda staan, maar alle wateractiviteiten blijven toegankelijk.