STAGE RECEPTIE

Bij Netl Camping Kallumaan zijn we voor het nieuwe seizoen in 2022 op zoek naar enthousiaste leergierige stagiaires om de zomer van hun leven te ervaren. Netl Camping Kallumaan is een natuur paradijsje midden in de Noordoostpolder en ontzettend populair bij jong en oud! Op de camping wordt dagelijks veel georganiseerd en is geen dag hetzelfde of saai!

Waarom stage lopen bij Netl Camping Kallumaan?
– Je gaat iedere dag naar een natuurlijk paradijs;
– Hier maak je veel nieuwe vrienden;
– Je mag buitenspelen in de volwassen speeltuin;
– Je werkt in een creatieve omgeving met gezellige collega’s;
– Hier is geen dag hetzelfde;
– Als je verder weg woont, kun je een slaapaccommodatie op het terrein krijgen.

Als receptie stagiair bij Netl Camping Kallumaan ben jij de “spin in het web” bij de receptie. Jij bent het gezicht van het park en je staat continu “aan”. Je ontvangt en informeert gasten bij aankomst en ontzorgt gasten tijdens hun verblijf! Maar dit ga je nog meer doen;
– Gasten telefonisch te woord staan;
– Reserveringen maken en verwerken;
– Email beantwoorden en andere administratieve werkzaamheden;
– Veel samenwerken met andere afdelingen;
– Jouw ideeën uitwerken en uitvoeren!

Zie jij jezelf al over het terrein banjeren aankomend seizoen? Stuur dan jouw motivatiebrief & C.V. naar: [email protected] en wie weet drinken wij binnenkort een kop koffie!

Weekenden

In deze periode zijn verschillende stekkies open voor een borrel of een heerlijke hap. Er zullen vanaf september wel wat minder activiteiten op de agenda staan. We doen er alles aan om alle horeca open te houden. Bekijk hier de openingstijden, de sluittijden kunnen variëren en zijn afhankelijk van de drukte.

Midweken

We doen er alles aan om alle horeca in deze periode open te houden. hier de openingstijden, de sluittijden kunnen variëren en zijn afhankelijk van de drukte. Er zullen vanaf september wel wat minder activiteiten op de agenda staan, maar alle wateractiviteiten blijven toegankelijk.