STAGE ALLROUND MEDEWERKER CAMPING

Bij Netl Camping Kallumaan zijn we voor het nieuwe seizoen in 2022 op zoek naar enthousiaste leergierige stagiaires om de zomer van hun leven te ervaren. Netl Camping Kallumaan is een natuur paradijsje midden in de Noordoostpolder en ontzettend populair bij jong en oud! Op de camping wordt dagelijks veel georganiseerd en is geen dag hetzelfde of saai!

Waarom stage lopen bij Netl Camping Kallumaan?
– Je gaat iedere dag naar een natuurlijk paradijs;
– Hier maak je veel nieuwe vrienden;
– Je mag buitenspelen in de volwassen speeltuin;
– Je werkt in een creatieve omgeving met gezellige collega’s;
– Hier is geen dag hetzelfde;
– Als je verder weg woont, kun je een slaapaccommodatie op het terrein krijgen.

Als je niet bang bent om vies te worden is dit jouw plek! Als allround medewerker steek jij je handen uit de mouwen om te zorgen dat de camping er altijd netjes bij staat; van tenten strak trekken tot sfeerverlichting ophangen tot technische problemen oplossen. Geen uur is hetzelfde en plezier gegarandeerd in deze stage, want je staat veel in contact met gasten en collega’s Dit ga je allemaal nog meer doen tijdens jouw stage;
– Je werkt nauw samen met de campingbaas en receptie;
– Je checkt dagelijks alle campingplekken en publieke ruimtes en zorgt dat alles er netjes bij staat;
– Je zorgt samen met de activiteiten medewerkers dat techniek en stoelen klaar staan voor optredens;
– Je improviseert en onderneemt want onverwachtse situaties zijn er elke dag;
– Je ondersteund gasten als hun caravan of camper vast zit in de modder;

Zie jij jezelf al op een golfkar het park rond gaan aankomend seizoen? Stuur dan jouw motivatiebrief & C.V. naar: [email protected] en wie weet drinken wij binnenkort een kop koffie!

Weekenden

In deze periode zijn verschillende stekkies open voor een borrel of een heerlijke hap. Er zullen vanaf september wel wat minder activiteiten op de agenda staan. We doen er alles aan om alle horeca open te houden. Bekijk hier de openingstijden, de sluittijden kunnen variëren en zijn afhankelijk van de drukte.

Midweken

We doen er alles aan om alle horeca in deze periode open te houden. hier de openingstijden, de sluittijden kunnen variëren en zijn afhankelijk van de drukte. Er zullen vanaf september wel wat minder activiteiten op de agenda staan, maar alle wateractiviteiten blijven toegankelijk.