Do 26 aug

20:00 - 21:00 uur

€10

Boomboom

REINDIER – OBSIDIAN SILK // the stage production

De Amsterdamse REINDIER speelt de première van zijn multidisciplinaire show op Netl Camping Kallumaan! Multimedia artiest Reinier van Harten is afgestudeerd aan het Conservatorium van Amsterdam en maakt nu theatrale elektro-pop. Onder de noemer REINDIER creëert hij performances met melancholische vocalen, experimentele instrumenten, betoverende beelden en confronterende teksten. Deze buitengewone show is de zoektocht naar zijn genderidentiteit waarin muziek, theater en film live samenkomen.

Met een ticket voor de show heb je direct toegang tot het hele recreatiegebied van 90 voetbalvelden groot. Let op: het park is toegankelijk tot 20:00. Om 23:00 uur vragen wij jullie om het park te verlaten.

Tickets

Weekenden

In deze periode zijn verschillende stekkies open voor een borrel of een heerlijke hap. Er zullen vanaf september wel wat minder activiteiten op de agenda staan. We doen er alles aan om alle horeca open te houden. Bekijk hier de openingstijden, de sluittijden kunnen variëren en zijn afhankelijk van de drukte.

Midweken

We doen er alles aan om alle horeca in deze periode open te houden. hier de openingstijden, de sluittijden kunnen variëren en zijn afhankelijk van de drukte. Er zullen vanaf september wel wat minder activiteiten op de agenda staan, maar alle wateractiviteiten blijven toegankelijk.