Onze kampeervelden

Onze grond varieert van bamboebossen tot idyllische strandjes en we hebben voor iedere kampeerder wat in petto. Verdeeld over drie groene velden staan unieke plekken open voor logees. Rol vanaf je bed naar het Vuurtorenstrand, begin de dag met een workshop en eindig bij een knus kampvuur.

Kampeerveld MIG
Avonturiers halen hun hart op bij kampeerveld MIG. Tussen de begroeide plekken of aan het water relax je in alle eenvoud. Gooi je hengel uit, pluk verse kruiden naast je tent of klauter op de MIG straaljager voor een gaaf uitzicht. Je staat middenin de natuur, maar basisvoorzieningen zijn ook aanwezig.

Kampeerveld HELI
Rondom de indrukwekkende reddingshelikopter vind je de ideale uitvalsbasis voor jouw kampeervakantie. Rij naar je spot over de verharde weg en bespreek de dag bij de gedeelde houtkachel.

Kampeerveld UFO
In 2020 voor het eerst een plek voor je tent of camper, vorig jaar stond dit veld bekend als Camping Kallumaan. Op kampeerveld UFO is het gezellige Vuurtorenstrand op rol-afstand. De middelste camping heeft de Campingwinkel om de hoek en bevindt zich tussen wilde natuur en creativiteit. Start je dag met koffie en een croissant en eindig hem met een barbecue op je eigen campingplek.