Drie kampeervelden

Onze grond varieert van bamboebossen tot idyllische strandjes en we hebben voor iedere kampeerder wat in petto. Verdeeld over drie groene velden staan unieke plekken open voor logees. Rol vanaf je bed naar het Vuurtorenstrand, begin de dag met een workshop en eindig bij een knus kampvuur.

Kampeerveld MIG
Avonturiers halen hun hart op bij het autovrije kampeerveld MIG. Tussen de begroeide plekken of aan het water relax je in alle eenvoud. Gooi je hengel uit, pluk verse kruiden naast je tent of klauter op de MIG straaljager voor een gaaf uitzicht. Je staat middenin de natuur, maar basisvoorzieningen zijn ook aanwezig.

Op dit veld vind je de volgende plekken*:
– Huurtenten
– Kampeerplaatsen
– Tentplaatsen

Bekijk kaart

Familieveld HELI
Rondom de indrukwekkende reddingshelikopter vier je vakantie in familiekring. Laat je kids los in de zeeën aan speelruimte en vertoef in rust op de afgelegen plek. De reuring bevindt zich aan de andere kant van het park, een kleine wandeling verderop. Via een verharde weg kom je dicht bij jouw spullen en ben je van alle gemakken voorzien. Familieveld HELI is de plek voor jonge gezinnen, volwassen gezelschappen kunnen hun ei kwijt op kampeervelden UFO en MIG.

Op dit veld vind je de volgende plekken*:
– Huurtenten
– Camperplaatsen
– Kampeerplaatsen
– Tentplaatsen

Bekijk kaart

Kampeerveld UFO
Op kampeerveld UFO is het gezellige Vuurtorenstrand op rol-afstand en is andersoortige reuring nabij. Dit middelste kampeerveld is autovrij, heeft de Campingwinkel om de hoek en bevindt zich tussen wilde natuur en creativiteit. Start je dag met koffie en een croissant en eindig hem met een barbecue op je eigen campingplek.

Op dit veld vind je de volgende plekken*:
– Huurtenten
– Camperplaatsen
– Kampeerplaatsen
– Tentplaatsen

Bekijk kaart

*Tentplaatsen zijn alleen geschikt voor tenten en op camperplaatsen kunnen alleen campers staan. Op een kampeerplaats kun je terecht met een camperbusje, caravan, vouwwagen of tent.

Weekenden

In deze periode zijn verschillende stekkies open voor een borrel of een heerlijke hap. Er zullen vanaf september wel wat minder activiteiten op de agenda staan. We doen er alles aan om alle horeca open te houden. Bekijk hier de openingstijden, de sluittijden kunnen variëren en zijn afhankelijk van de drukte.

Midweken

We doen er alles aan om alle horeca in deze periode open te houden. hier de openingstijden, de sluittijden kunnen variëren en zijn afhankelijk van de drukte. Er zullen vanaf september wel wat minder activiteiten op de agenda staan, maar alle wateractiviteiten blijven toegankelijk.