Onze Dorpswaardes

Op familiecamping Kallumaan maken we het voor iedereen aangenaam. Daarom hebben wij een aantal dorpswaardes. Ga lekker onthaasten en pluk de dag!

We houden rekening met elkaar
Maak van je buur een nieuwe vriend! Houd rekening met elkaar en geef elkaar de ruimte. Op onze camping is iedereen gelijk en vieren we gezamenlijk vakantie.

We respecteren elkaars nachtrust
Op camping Kallumaan kun je luieren, ontspannen en kalm aan doen. Wij gunnen iedereen, jong en oud, hun welverdiende slaap. Daarom zijn we vanaf 23:00 uur stilletjes. Als je een discolampje hebt meegenomen gaat deze ook om dit tijdstip uit.

We houden afstand
Geef elkaar genoeg speelruimte en respecteer elkaar. Het behouden van de anderhalve meter blijft ook op onze camping belangrijk. Het gebied is enorm groot en geeft iedereen de ruimte. Vanwege de nachtrust en om afstand van elkaar te houden, mogen er per kampeerplek maximaal 6 personen aanwezig zijn. Zodra je symptomen van Covid-19 krijgt, bel dan ons noodnummer: 06-29154645.

We respecteren de natuur
Wij zijn apetrots op de natuur en ons bamboebos. Daarom vragen we geen takken af te breken en het groen te waarderen.

Blijf lekker hydrateren
Het wordt een warme zomer! Op onze camping zijn naast het toiletgebouw watertappunten aanwezig, maar er is natuurlijk ook bij al onze barren een ruime keuze aan verkoelend fris.

We houden het netjes
Maak gebruik van onze prullenbakken voor je afval en sigarettenkontjes. Je afvalzakken kan je kwijt bij het centrale afvalpunt. Haal alsjeblieft bij je vertrek je lakens af en leg die op een stapel in de tent als je een vooropgezette tent heb. Dat waarderen wij enorm.

Sigarettenkontjes gooien we in de asbak
Helaas vinden we geregeld peuken in het zand. Deze zijn ontzettend moeilijk op te ruimen en zijn erg vervuilend. Elke peuk is er één teveel, dus laten we er samen voor zorgen dat er 0 kontjes in deze prachtige omgeving terecht komen!

Speakertjes nemen we niet mee
Om de relaxte campingvibe te behouden is het niet toegestaan muziek door speakertjes af te spelen. Zo houden we het voor iedereen leuk! Bij het Vuurtoren Strand draaien laidback DJs de perfecte lounge vibe.

Drugs zijn niet welkom
Onze camping is voor alle leeftijden. Drugs- en overmatig alcoholgebruik is niet toegestaan.

Onze camping is autovrij
Maar slepen met je hebben en houden is niet nodig! Je kan gebruik maken van onze bolderkarren om je campinggear te vervoeren van de parkeerplaats naar je campingspot. Het is maar een klein stukkie.

Huisdieren laten we thuis
Om de veiligheid en ons schone strand in stand te houden, vragen wij om je viervoeters en andere huisdieren thuis te laten.

We hopen dat alles zo duidelijk is en je lekker vakantie gaat vieren! Mocht je opmerkingen of vragen hebben loop dan even langs bij de campingbar of bel bij noodgevallen naar 06-29154645.