Kamperen en corona

Je kan dit seizoen zorgeloos bij ons genieten, daar doen we hard ons best voor. Om je goed voor te bereiden op een heerlijke vakantie, hebben we alle maatregelen op een rijtje gezet.

Inchecken
Inchecken van een kampeerplek of huurtent kan van 15:00 tot 18:00 en op vrijdag 15:00 tot 20:00. Red je het niet om binnen deze tijd aan te komen, bel dan vooraf naar de receptie: 0527-203043. Het inchecken gebeurt buiten en je kan in je auto blijven zitten. Uitchecken kan tot 11:00.

Activiteiten
Vanwege de huidige coronaregels kunnen een aantal activiteiten helaas niet doorgaan. Kinder- en sportactiviteiten gaan over het algemeen wel door. Bekijk de agenda voor het het actuele overzicht.

Horeca
Verschillende stekkies zijn open om een borrel en een heerlijke hap af te halen. Ons park heeft vele mooie plekken om neer te strijken en iedereen heeft de ruimte. Alcohol kan tot 20:00 worden afgehaald.

Bij het Vuurtorenstrand en Het Paviljoen zijn er terrassen met bediening. Per tafel mogen twee personen of één huishouden zitten. Ter plekke vragen we of je geen coronaklachten hebt gehad of met iemand met corona in contact bent geweest. De terrassen zijn tot 18:00 open. Om de contactmomenten te verkleinen kun je via een QR-code op de tafel je bestelling plaatsen en direct afrekenen. De bestelling wordt bij je aan tafel geserveerd.

Bekijk alle openingstijden

Campingwinkel
De campingwinkel is open vanaf 08:00. Hier bestel je broodjes voor de volgende dag; van maandag t/m vrijdag voor 16:30 en zaterdag & zondag voor 15:00. Je haalt het de volgende dag vanaf 08:00 af. Verder vind je bij de campingwinkel allerlei essentiële benodigdheden. In de winkel is één persoon per huishouden welkom, houden we anderhalve meter afstand en dragen we een mondkapje. Bij de ingang hangt desinfect.

Kamperen
In verband met corona mag je met één huishouden in een kampeermiddel overnachten. Als je in verschillende kampeermiddelen slaapt, mag je met meerdere huishoudens op een kampeerplek staan.

Schoonmaak en sanitair
Elke dag vinden bij contactpunten zoals het Het Paviljoen, de sanitaire gebouwen en de strandtoiletten meerdere schoonmaakrondes plaats. Desinfectie dispensers hangen onder andere aan het Strandpaviljoen, de sanitaire gebouwen en bij de receptie. In de sanitairgebouwen moeten we anderhalve meter afstand houden en als je door de het gebouw loopt, moet je een mondkapje dragen.

Corona symptomen
Heb je symptomen van corona? Blijf dan thuis. Wanneer je annuleert vanwege coronaklachten kijken we samen naar een vervangende datum dit kalenderjaar.

Tot slot
We hopen dat je zo goed voorbereid vakantie kan vieren. Krijg je tijdens je verblijf onverhoopt toch corona symptomen? Bel dan naar de receptie: 0527-203043.