Kamperen en corona

Je kan dit seizoen zorgeloos bij ons genieten, daar doen we hard ons best voor. Om je goed voor te bereiden op een heerlijke vakantie, hebben we alle maatregelen op een rijtje gezet.

Inchecken
Inchecken van een kampeerplek of huurtent kan van 15:00 tot 18:00 en op vrijdag van 15:00 tot 20:00. Op maandag en vrijdag kan inchecken vanuit de auto tot 20:00. Red je het niet om binnen deze tijd aan te komen, bel dan vooraf naar de receptie: 0527-203043. Uitchecken kan tot 11:00.

Activiteiten
Op onze camping zijn er genoeg activiteiten voor jong en oud! Bekijk onze agenda voor het het actuele overzicht.

Horeca
Verschillende stekkies zijn open om een borrel en een heerlijke hap af te halen. Ons park heeft vele mooie plekken om neer te strijken en iedereen heeft de ruimte.

Bekijk alle openingstijden

We doen er alles aan om alle activiteiten en horeca te blijven aanbieden, soms is er in deze vreemde zomer echter sprake van overmacht, we hopen op je begrip hiervoor!

Campingwinkel
In de winkel is één persoon per huishouden welkom en we houden anderhalve meter afstand. Bij de ingang hangt desinfect.

Kamperen
In verband met corona mag je met één huishouden in een kampeermiddel overnachten. Als je in verschillende kampeermiddelen slaapt, mag je met meerdere huishoudens op een kampeerplek staan.

Schoonmaak en sanitair
Elke dag vinden bij contactpunten zoals het Het Paviljoen, de sanitaire gebouwen en de strandtoiletten meerdere schoonmaakrondes plaats. Desinfectie dispensers hangen onder andere aan het Strandpaviljoen, de sanitaire gebouwen en bij de receptie. In de sanitairgebouwen houden we anderhalve meter afstand van elkaar en we verblijven er zo kort mogelijk.

Corona symptomen
Heb je symptomen van corona? Blijf dan thuis. Neem graag telefonisch contact met ons op om de situatie te bespreken.

Krijg je op de camping corona symptomen? Neem dan telefonisch contact op met de receptie via 0527-203043 en onthoud je van contact met anderen.

Zelftests
Ben je op de camping en wil je een zelftest doen? Bij de Campingwinkel zijn deze verkrijgbaar.

Tot slot
We hopen dat je zo goed voorbereid vakantie kan vieren. Heb je toch nog vragen? Neem een kijkje bij de veelgestelde vragen.