Locatie & route

Netl Camping Kallumaan bevindt zich in Netl de Wildste Tuin.
Leemringweg 19, 8317 RD Kraggenburg

View on map

Contact opnemen

Heb je een prangende vraag of een goed idee? Stuur ons een berichtje!

Versturen

Over Netl Camping Kallumaan

Wij zijn een familievriendelijke camping in recreatiegebied Netl, de Wildste Tuin. Georganiseerd door de enthousiastelingen van Netl, Lepeltje Lepeltje en Kultlab.

Wanneer is de receptie geopend?

Tijdens onderstaande openingstijden kan je altijd even langswandelen bij de receptie of contact opnemen via +31(0)527 203 043.

– Maandag t/m donderdag: 09:00 – 17:00
– Vrijdag: 09:00 – 20:00
– Zaterdag & zondag: 10:00 – 16:00

Onze Dorpswaardes

Op Netl Camping Kallumaan maken we het voor iedereen aangenaam. Daarom hebben wij een aantal dorpswaardes. Ga lekker onthaasten en pluk de dag!

De natuur
Wij zijn apetrots op de natuur en ons bamboebos. Daarom vragen we geen takken af te breken en het groen te waarderen. Verspreid over het terrein staan vele afvalbakken, dus mik ‘t erin!

Afstand bewaren
Het is ontzettend fijn om weer bij elkaar te zijn, maar het blijft nog altijd belangrijk om afstand te bewaren. Het gebied is enorm groot en geeft iedereen de ruimte. In verband met Covid-19 mag je met één huishouden in een kampeermiddel overnachten, met een maximum van 6 gasten. Krijg je Covid-19 symptomen? Bel dan naar de receptie: 0527-203043.

Houd de toon in toom
Maak van je buur een nieuwe vriend! Denk aan elkaar als je achtergrondmuziek afspeelt op je stek. Onze crew kan beslissen of je geluid zachter of uit moet. In het hoogseizoen wordt er tot 23:00 muziek gedraaid op het Vuurtorenstrand en na 23:00 uur is daar nog plek voor gezelligheid en kan je er nazitten bij een vuurtje. Op de camping en de rest van het park zijn we van 23:00 tot 08:00 uur stil.

Opgeruimd staat netjes
De afvalpunten van de drie kampeervelden vind je bij de sanitairgebouwen. Hier kan je karton/papier, glas en restafval gescheiden inleveren. Restafval is bestemd voor je dagelijkse afval, niet voor grof vuil.

Sigarettenkontjes
Helaas vinden we geregeld peuken in het zand. Deze zijn ontzettend moeilijk op te ruimen en zijn erg vervuilend. Elke peuk is er één teveel, dus laten we er samen voor zorgen dat er 0 kontjes in deze prachtige omgeving terecht komen.

Drank op het park
Natuurlijk plof je af en toe heerlijk bij je tent of camper neer met een biertje, wijntje en een lekker hapje. Ook op het Vuurtorenstrand of bij het Strandpaviljoen ben je welkom. Overmatig alcoholgebruik wordt echter niet getolereerd. Netl Camping Kallumaan is een familiecamping, graag houden we het gezellig en veilig.

Drugs zijn niet welkom
Onze camping is voor alle leeftijden. Drugsgebruik is daarom niet toegestaan, hierop volgt verwijdering van de camping en het park.

Feesten
We willen dat iedereen geniet van de vakantiesfeer. Het organiseren van studenten-, vrijgezellen- of drinkfeesten is op onze camping niet toegestaan.

Huisdieren
Om de natuur en ons schone strand in stand te houden, zijn viervoeters en andere huisdieren hier helaas niet welkom.

Autovrij
Om het gras groen te houden en voetgangers veilig, wordt er niet gereden met auto’s op de kampeervelden UFO en MIG. Laden en lossen gebeurt op de parkeerplaats met bolderkarren. Alleen op veld HELI is het mogelijk om naar je plek te rijden en te laden/lossen vanaf de verharde paden.

De crew
Onze crew probeert alles voor iedere gast in goede banen te leiden. Volg alsjeblieft altijd hun aanwijzingen op, bijvoorbeeld over het naleven van de Covid-19 regelgeving of het volume van muziek.

Mocht je opmerkingen of vragen hebben, loop dan even langs bij de receptie. Veel vakantieplezier!

Is er nog een plekje vrij op de Camping?

Van tentplekken tot lodges, de complete camping wordt deze zomer gretig bewoond! Wil je toch nog vakantie vieren in eigen land? Vanaf 23 augustus zijn er nog verschillende groene plekken te stekken. Claim je plek hier!

Hoe laat kan ik in- en uitchecken?

Inchecken bij kampeer-, camper- en tenplekken kan dagelijks vanaf 15:00 uur. Bij huurtenten en verhuuraccomodaties kan je vanaf 16:00 inchecken. Je checkt in bij de receptie of, mocht deze gesloten zijn, in het Strandpaviljoen. Je kan eerder aankomen om van het hele park te genieten en later op de inchecktijd je stek te betrekken.

Uitchecken kan voor huurtenten en verhuuraccomodaties tot 10:00 uur en voor kampeer-, camper- en tentplekken tot 11:00 uur.

Ik heb een vraag over het boeken, bij wie kan ik terecht?

Neem contact op met Netl Camping Kallumaan via [email protected] Zij helpen je graag verder!

Mag er iemand blijven logeren?

Er mag 1 huishouden per (huur)tent verblijven, met een maximum van 6 gasten, waarvan maximaal 4 volwassenen. Het aantal personen die je invult bij het maken van je boeking kan niet meer aangepast worden. Als één gezinslid een nachtje wilt blijven, dan kan dit alleen in overleg met receptie en tegen bijbetaling. Mail je verzoek hiervoor naar de receptie via [email protected] ovv het reserveringsnummer.

Openingstijden horeca

In het naseizoen hebben we af en toe stekkies open voor een borrel en een heerlijke hap. Ons park heeft vele mooie plekken om neer te strijken en iedereen heeft de ruimte.
Bekijk hier de openingstijden.

Kan ik extra personen toevoegen aan mijn boeking?

Na het plaatsen van een boeking is het niet mogelijk om extra personen aan de reservering toe te voegen.

Hoe laat moet je stil zijn op de camping?

Van 23:00 tot 08:00 uur zijn we stil op de camping, zodat we allemaal fit zijn voor een nieuw avontuur. Na 23:00 uur is er nog wel plek voor gezelligheid op het Vuurtorenstrand, waar je kan napraten en nagenieten van je vakantiedag.

Hoe lang duurt het kampeerseizoen van Netl Camping Kallumaan?

We zijn open van april tot en met oktober.

Teken

Teken gedijen goed in natuurgebieden, controleer jezelf en je kroost regelmatig op deze makkers. Lees hier wat te doen bij een tekenbeet.

Zijn er muggen?

De muggen zijn dit jaar vroeg! Neem antimuggen Deet mee om gekrab te voorkomen.

Mag ik een (vrijgezellen)feest houden op de camping?

Nee, daarvoor zijn wij niet de juiste plek. Netl Camping Kallumaan is een familiecamping en om vakantiesfeer te verhogen voorzien wij je graag in borrels en hapjes. Maar maak het niet té gezellig, we zijn namelijk geen feestcamping.

Mag er tijdens ons verblijf op de camping iemand blijven logeren?

Er mag 1 huishouden per (huur)tent verblijven, met een maximum van 6 gasten, waarvan maximaal 4 volwassenen. Het aantal personen die je invult bij het maken van je boeking kan niet meer aangepast worden. Als één gezinslid een nachtje wilt blijven, dan kan dit alleen in overleg met receptie en tegen bijbetaling. Mail je verzoek hiervoor naar de receptie via [email protected] ovv het reserveringsnummer.

Hoe groot zijn de kampeerplekken?

Onze ruime plekken zijn om en nabij 100 m2 groot. Alle ruimte dus!

Wat is het minimum aantal nachten dat ik kan boeken?

Huurtenten en kampeerplekken zijn per week te boeken. Aankomst- en vertrekdagen zijn maandag of vrijdag.

Kan ik mijn auto gratis parkeren?

Je verblijf is inclusief 1 parkeerplaats. Een extra parkeerplek is te regelen bij de receptie voor een tientje.

Mag ik met een groep komen?

Leuk dat je met je vrienden of familie samen wilt komen! We hanteren de COVID-19 maatregelen die op het moment van je bezoek gelden. Door aanhoudende drukte is het niet meer mogelijk om een voorkeursplek aan te geven.

Welke plaats moet ik boeken voor mijn kampeermiddel?

Heb je een caravan, vouwwagen, camperbusje of een tent? Dan kun je terecht op een kampeerplaats. De camperplaatsen zijn geschikt voor grotere campers en op een tentplaats kun je alleen met een doekendak staan.

Wanneer is het hoogseizoen?

Onze camping in de prachtige natuur heeft verschillende plekken waar je kunt chillen en sfeer kunt proeven. We zijn achter de schermen volop bezig om Netl Camping Kallumaan te versieren met vette voorzieningen voor extra kampeervreugde. Het Paviljoen, Vuurtorenstrand, de Campingwinkel en de Kas zijn een greep uit onze bijzondere plekken die op het terrein te vinden zijn. Als het wat rustiger is op de camping is er een kans dat bepaalde faciliteiten gesloten zijn.

Over het algemeen geldt dat onze activiteiten en workshops doorgaan wanneer er genoeg aanmeldingen zijn. Wanneer er onverhoopt toch niet genoeg animo blijkt te zijn gaat deze workshop niet door.

In de volgende periode verwachten wij dat het druk genoeg is op de camping om alle faciliteiten open te gooien.
– 30 april t/m 12 mei
– 13 mei t/m 16 mei Hemelvaartsweekend
– 21 t/m 24 mei Pinksterweekend
– Weekenden in de periode 28 mei t/m 27 juni
– 2 juli t/m 5 september
– Weekenden in de periode 10 t/m 26 september

Zijn er kookpitten in de huurtenten aanwezig?

Nee, deze kan je zelf meenemen. De lodge tenten zijn wel voorzien van een keukenblokje, maar niet van kookpitten.
Op het MIG-veld is het gedeelde kookpunt voorzien van elektrische kookpitten.

Zijn er waterpunten?

Ieder kampeerveld heeft een sanitairgebouw waar je water kunt halen en je vindt verspreid over de camping verschillende waterpunten in het wild. De Lodge + sanitair 4P Leri heeft een eigen wasbak. 

Drugs zijn niet welkom

Netl Camping Kallumaan is een familievriendelijke camping, graag houden we het gezellig en veilig voor iedereen. Daarom wordt drank- & drugsmisbruik bij ons niet getolereerd. Hiermee riskeer je verwijdering van onze camping.

Kan ik de was doen op de camping?

Jazeker! Op kampeerveld HELI vind je, links naast de recreatieruimte, een washok met wasmachine en droger. Met de Netl pas kun je hiervan gebruik maken en je rekent af bij vertrek bij de receptie. Het washok is 24 uur per dag geopend.

Ik heb een allergie, is er genoeg wat ik kan eten?

Ja, er is altijd iets op het menu te vinden voor welke allergie dan ook. Geef het van te voren aan en de chef houd rekening met jouw wensen. Daarnaast kun je bij de snackbar ook genoeg lekkers halen.

Mocht je een gluten allergie hebben zul je wel je eigen glutenvrije brood mee moeten nemen voor in de ochtend.

Ik ben iets verloren. Waar kan ik naar toe als ik iets verloren ben?

Als je iets kwijt bent geraakt wordt het afgegeven bij de receptie van Netl.

Kan ik brood bestellen?

Bestel je verse broodjes voor maandag t/m zaterdag voor 15:00 uur online via Mijn Netl voor de volgende dag. Bestellingen voor zondag kunnen op zaterdag voor 15:00 uur zowel online als bij de Campingwinkel worden doorgegeven.

Van maandag t/m vrijdag haal je je bestelling vanaf 09:00 uur af bij de receptie. Op zaterdag en zondag kan dit vanaf 08:00 uur bij de Campingwinkel.

Moet ik op een kampeerplek bijbetalen voor mijn kinderen?

Afgezien van toeristenbelasting mogen kinderen en baby’s tot en met 2 jaar gratis mee. Voor kinderen van 3 t/m 12 jaar is onze prijs €7,50 per nacht en van 12 tot 17 jaar is een overnachting €10,-.

Hoe kan ik betalen?

Omwille van hygiëne is het enkel mogelijk om te pinnen op onze camping.

Kan ik een voorkeursplek doorgeven?

In ons mini-dorp staan de tenten op vaste plekken opgebouwd. Door aanhoudende drukte is het niet meer mogelijk om een voorkeursplek aan te geven.

Ik ben met de camper, is er een stortbak voor het chemisch toilet?

Speciaal voor het chemisch toilet van de campers is er een stortbak aanwezig.

Is er een plattegrond van de camping?

Onze camping bevindt zich in het prachtige natuurgebied Netl. Bekijk de plattegrond van Netl Camping Kallumaan.

Bekijk plattegrond HELI
Bekijk plattegrond MIG
Bekijk plattegrond UFO

Mag ik een activiteit organiseren?

Netl Camping Kallumaan is voor iedereen. Alle input is meer dan welkom! Stuur ons vooral een mailtje op [email protected]

Wat voor activiteiten zijn er?

Er is van alles te doen voor de relaxers en de actievelingen in ons park.

Is het zwemmeer veilig?

Zwemmen en spelen in het water is helemaal vrij! Ons zwemwater is vrij van blauwalg en maximaal 180 cm diep, en kan door stroming plots wat spannend worden voor de kleintjes zonder zwemdiploma. We hebben geen speeltuinbegeleider of strandwacht. Kinderen zonder zwemdiploma moeten versierd worden met vrolijke zwembandjes of -vesten. Houd altijd een oogje in het zeil als ouder en/of verzorgers.

Is er een campingwinkel?

Er is een selectie van basisproducten bij de Campingwinkel te koop. Dit is de plek voor een versgebakken croissantje en stokbroodje of een bakkie koffie in de ochtend. Hang de hele dag in de bar met spelletjes of haal hier een ijskoude versie van je sixpack voor bij je tent.

Wat is er voor de kinderen te doen?

Onze camping is uitermate geschikt voor kinderen. Het park is zo ontwikkeld dat ze er uren kunnen verdwalen, zwemmen, klauteren en andere vriendjes kunnen ontmoeten. We zijn druk bezig om een specifiek programma te ontwikkelen voor de kleinsten onder ons. Maar bekijk vooral wat er al allemaal te doen is.

Wat kun je doen in de omgeving?

We hebben onze favoriete uitstapjes hier op een rij gezet.

Zijn er fietsen te huur?

Ja, er fietsen te huur op onze camping. De fietsen zijn te huur bij de receptie tot en met 6 oktober.

In het bezit van een GPS-apparaat? Dit zijn mooie routes die je kunt befietsen. Kies voor een rondje Volhoven – Blokzijn of Giethoorn – Weerribben.

Kan ik ook eten en drinken meenemen?

Zeker! De dichtstbijzijnde supermarkt is Jumbo in Marknesse (3,2 km).

Mag ik vuur maken?

Ja, maar dat mag alleen in de bestemde terraskachels. Wanneer het erg droog is kan er geen vuur gestookt worden, omdat er anders kans is op een bamboebrand.

Zijn huisdieren toegestaan?

Je huisdieren moeten helaas thuis blijven, die zijn niet toegestaan op ons terrein.

Waar mag ik BBQ-en?

Je mag gewoon voor jouw tent BBQ’en, tenzij het te droog is. Dit communiceren wij bij de infobalie. Maak gloeiende kolen na gebruik altijd uit.

Moet ik zelf handdoeken mee of kan ik die huren?

Wij hebben geen handdoeken te huur, dus vergeet deze niet!

Moet ik zelf beddengoed meenemen?

Er ligt een linnenpakket voor je klaar , je houdt dus ruimte over in je koffer voor campingspellen.

Is de camping toegankelijk voor invaliden?

Onze camping is minder geschikt voor invaliden, camping het Heliveld is een betere optie. Zij hebben een MIVA toilet en verharde paden. Netl de Wildste Tuin is een natuurgebied en daardoor moeilijk begaanbaar voor minder validen.

Zijn er ook seizoensplekken?

Nee, helaas hebben wij die niet.

Zijn er koelkasten aanwezig?

Alle huurtenten beschikken over een kleine koelkast.

Zijn de plekken voorzien van stroom?

Wij hebben alle campingplekken van stroom voorzien. De plek is met 10 ampère uitgerust, voldoende om apparatuur als telefoons of tablets op te laden. Het is niet mogelijk om extra stroom af te nemen. Als je een kampeerplek hebt moet je zelf een verloopkabel meenemen: een CEE stekker naar schuko contrastekker. Dit betekent dat aan de blauwe kant 3 pinnetjes moeten zitten en aan de andere kant 2 gaatjes.

Mag ik Silent Disco organiseren of een Cateraar uitnodigen bij Netl Camping Kallumaan?

Op eigen gelegenheid een Silent Disco organiseren en catering door externe bedrijven zijn niet toegestaan.

Weekenden

In deze periode zijn verschillende stekkies open voor een borrel of een heerlijke hap. Er zullen vanaf september wel wat minder activiteiten op de agenda staan. We doen er alles aan om alle horeca open te houden. Bekijk hier de openingstijden, de sluittijden kunnen variëren en zijn afhankelijk van de drukte.

Midweken

We doen er alles aan om alle horeca in deze periode open te houden. hier de openingstijden, de sluittijden kunnen variëren en zijn afhankelijk van de drukte. Er zullen vanaf september wel wat minder activiteiten op de agenda staan, maar alle wateractiviteiten blijven toegankelijk.