Foodprogramma

Onze camping biedt zoveel meer dan een gasstelletje met lauwe knakworst. Iedere dag worden de krokante schortjes omgeslagen om je ziel en zaligheid te voeden.

Amaro’s cuisine D’amour
Chef Frans, het liefdeskind van Julia Child en Guy Fieri roert in de pannetjes om je smaakpapillen te laten fonkelen als de glinstering in je pupillen. Mediterrane (con)fusion chef Merlijn brengt die slow food Portugese roots met meer culinaire invloeden dan de Randstad. Amaro’s Cuisine D’Amour is de mainstage voor de smaken en odeurs van een zwoele zomernacht.

Pizza-oven
Het schoorsteentje rookt altijd voor je dagelijkse dosis delicatessen geschikt voor elk dieet. Kroky pizza’s afgetopt met verse kruiden, zo uit het losse polsje.

Rotisserie BBQ
De boefjes van Amaro zijn terug en brengen hitte in de vuurkeuken, uitgebreid met de nieuwste blikvanger. De rotisserie BBQ wordt een spek-takel van grillen, roken en flamberen.

Gastchefs
In het seizoen komen diverse gastchefs langs voor je dagelijkse dosis delicatessen, geschikt voor elk dieet. Vegan dishes, geroosterde groente en late-night snacks. Of zet je tafeltje vol verleiding met het beste van het land en uit de zee.

Vroege vogels
De Vroege Vogels zorgen voor de belangrijkste maaltijd van de dag; het ontbijt!
Laat je verwennen met dagelijks verse broodjes, een knapperige tosti of gewoon lekker een eitje bij je ontbijtje. Breng je vitamine peil weer op orde met een vers geperste jus d’orange of een smoothie. Wees gerust lange uitslapers, want de Vroege Vogels zijn tot in de middag open!