Activiteiten

Ons idyllisch dorpje staat midden in de wilde natuur. Ga lekker struinen door bamboebossen, langs strandjes en indrukwekkende kunstwerken. Actievelingen pakken de obstacle run van vier kilometer of zwemmen in drie kwartier een rondje door het water. Wil je relaxen? Bij onze verschillende barretjes en mobiele keukens is er voldoende ruimte om met afstand te hangen, spelen en ontspannen.

De Schiettent

Bij deze kermis op wielen hebben kinderen altijd prijs! Schiet je in de roos? Dan krijg je een roos. Dit jaar voor het eerst: touwtje trekken met een fijne beloning.

Wildermann Parade: Kartonmania

  • 11 juli
  • 12 juli
  • 18 juli
  • 19 juli

Knutsel erop los en maak je eigen fantasierijke Wildermann kostuum! Ga op avontuur in je kloffie gemaakt van wilgen met je lantaarn in de hand. Rijdend op het houten bosbeest gaan jullie op zoek naar het Brandpunt.

Minigolf

Sla die hole-in-one! Deze minigolfbaan is uniek met kleurrijke, kunstzinnige parcours. Geef de bal een tik en versla je ouders.

Cocktailworkshop

Leer de lekkerste cocktails maken door een ervaren bartender die veel sterke verhalen heeft! Naast een mojito krijg je ook nog de mooiste zeemansverhalen.

Schrijf je in!

Surfen op alpha golven

Surfen op de golven van je hersenen. Bij dit ligconcert wordt je in hogere sferen gebracht door een ambiance aan muziek en prikkels.

Schrijf je in!

Tropical Hangouts

In deze hangouts kan je ultiem chillen en kalm aan doen. Te vinden op het Vuurtoren Strand maar ook te huren bij de campingbar om te loungen bij je eigen kampeerplek.

Reserveer

Huisdier voor één dag

Solo tot 3-persoons, dik of dun, groen of geel: de kleurrijke viervoeters komen in alle soorten en maten. ’s Ochtends te huren bij de campingwinkel en ’s avonds moeten de beesten weer op stal voor een schoonheidsslaapje.

Laidback DJs

Op het Vuurtoren Strand zorgen laidback DJs voor de perfecte lounge vibe. Verwacht geen dansvloer, maar wel de perfecte soundtrack voor jouw chillsessie bij het water.

Vuurtoren Strand

Mojito in de hand en een fantastische zonsondergang in de lucht. Het Vuurtoren Strand is de plek waar alles samenkomt; een ruim terras, chillplekken, enorme kunstwerken en een DJ die de perfecte laidback soundtrack draait. Geniet met je voeten in het zand van een heerlijke snack en sluit de dag af in het verkoelende water.

Campingbar

Alles wat je campinghart begeert, dit is de plek voor een versgebakken croissantje en stokbroodje of een bakkie koffie in de ochtend. Hang de hele dag in de bar met spelletjes of haal hier een ijskoude versie van je sixpack voor bij je tent.

Mooie Bieren Bar

De fijnproevers scharen zich bij de Mooie Bieren Bar. Van fles of fust worden alle hoeken van bierwereld geschonken en achter de bar staan liefhebbers! Dus claim een barkruk en laat je vertroetelen met een smakelijk speciaalbiertje!

Het Paviljoen

Gelegen aan het zwemwater en omringd met duinen en bamboe ter beschutting. Geef jezelf een heerlijke pauze na het obstacle parcour, zwemmen of verdwalen.

Brandpunt

Uit het zand opgerezen en een bewezen vuurplaats. Het Brandpunt is het middelpunt van ruw staal en rauwe gesprekken.

Rol je Dol Duin

De hoge zandberg is er uitermate geschikt voor: zandhappend van de duin tollen en spetterend te water gaan.

Cirque Moustache

Vanaf het galmende ‘hooggeëerd publiek’ wordt je de tent ingezogen en meegenomen. Sterke mannen, beeldschone koorddanseressen en ouderwets grappige clowns stelen de show. Dat zit wel snor!

Koop tickets!

Bamboe Jungle kids expeditie

Een paradijs voor de bamboefans: onze Bamboe Jungle heeft meer dan 40 verschillende soorten! Onze bamboegids neemt je mee op reis door de bijzondere sprieten en leert je alles wat je maar weten wil. Het avontuur is kosteloos voor alle verblijfsgasten.

Schrijf je in!

Timmerdorp

Timmer er op los in ons spijkerbos! Samen met je ouders of je vriendjes van de camping kun jij je eigen kunstwerk bouwen van ladders, pallets en touw.

Eilandhoppen

Ga het avontuur aan en hop van hot naar her. Met maar liefst negen eilandjes en 5 stranden kent het eilandhoppen geen eind.

Salsa Fit

Leer de sterren van de hemel dansen op het strand. Daag jezelf uit en ga op in de opzwepende muziek.

Schrijf je in!

Hardlooptraining

Ervaren loper of niet, hardlooptrainer Joop Dekker krijgt iedereen aan het rennen. Loop een rondje Netl en Voorsterbos onder professionele begeleiding en start je dag fris!

Schrijf je in!

Wild wildplukken

Snoepen voor volwassenen. Natuurgids Thomas neemt je mee voor een tour naar eetbare, maar ook geneeskrachtige planten uit onze eigen tuin. Verblijfsgasten kunnen gratis aansluiten.

Schrijf je in!

Waterbeestjes zoeken

Gewapend met schepnetje, waterbak en kaart ga je op schattenjacht in het water. Onze natuurgids Jolanda wijst je de weg in het waterdiertjesparadijs. Meehengelen is voor alle verblijfsgasten gratis.

Lees meer

Modderglijbaan

Plant je billen op de blubber en glibber van de glijbaan. De heerlijke derrie spoel je weer af in de waterplas.

Obstaclerun

Trotseer onze Obstacle Parcours! Vier kilometer aan uitdagende obstakels als de apenhang, monkeybar en rietchallenge door het water. Je kunt deze iedere dag tussen zonsopgang en zonsondergang op eigen tempo belopen.

Beeldentuin

Onze natuurspeelplaats is versierd met imposante bouwwerken als de Tuureluur, het Brandpunt en de Monkeybar. Statig en speels om beklommen en bewonderd te worden.

Kanoën & Suppen

Peddel je voort in een kano of balanceer op een SUP. We laten je graag te water.

Mountainbiken

Neem je (gehuurde) mountainbike mee op avontuur. Het Voorsterbos heeft een prachtig mountainbikeparcours en ligt naast onze camping.

Volleyballen

Ons volleybalnet staat gespannen en het veld is klaar om een balletje te slaan.

Let op: In de middag van 18 tot 21 augustus is het volleybalveld in gebruik door de leerlingen van Zuyderzee Lyceum

Strandyoga

Begin de ochtend in kalmte en stilte bij onze yogasessies. Groet de zon en wordt helemaal zen.

Vissen

Wist je dat de grootste karpers van de Noordoostpolder in onze wateren rondzwemmen? Neem je hengel mee en gooi hem uit in de Zwolse Vaart!

Zwemmen

Een rondje om ons natuurgebied zwem je in 45 minuten, maar een ochtendduik of korte verkoelende plons kan natuurlijk ook! Geen natte voeten halen? Spreid jouw badhanddoek op één van onze vier strandjes.

Natuurspeeltuin

Groot en klein kan speuren en spelen in onze natuur. Klim en klauter door bomen of over het water, dool rond door het bamboebos en glij van de modderglijbaan.

Speurtocht

Kraak je hersenen en los raadsels op tijdens één van onze speurtochten die door het hele gebied zijn uitgezet.

Beestenboel

Onze Shetlandpony’s Dibbes en Dabbes zijn de leukste bewoners van Netl. Je kunt heerlijk troetelen met de kleine paardjes, maar de wollige schapenvariant is ook erg lief.

Kampvuur

Maak een mooie boswandeling en sprokkel je eigen vuurpot vol. Om het makkelijk te maken verkopen we ook hout bij de infobalie. Wanneer het erg droog is kan er geen vuur gestookt worden, omdat er anders kans is op een bamboebrand.

Spelletjeskast

Zoek de competitie op tijdens een ouderwetse spelletjesavond. We hebben allerlei gezelschapsspellen bij de Campingbar te leen.

Bibliotheek

Heb je jouw boeken verslonden? Wissel hem om voor een ander exemplaar bij onze ruilbibliotheek of neem een kijkje bij de bieb op het strand.

Campingspellen

De camping klassiekers hebben we gewoon te huur. Badminton, jeu de boules, frisbee of beachball mogen niet ontbreken.

Tafeltennis

Rond de tafel! Tik recreatief een balletje weg, of organiseer een competitie. Neem je eigen setje mee.

Voetballen

Wij hebben een enorm veld waar je van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat kan voetballen totdat je erbij neervalt.

Fietsen

Ga op tour door de Polder. Wij hebben fietsen te huur, zo ontdek je de meest rustige en afgelegen plekjes in het natuurgebied. Op onze parkeerplaats is een elektrisch oplaadpunt voor fietsen.

In het bezit van een GPS-apparaat? Dit zijn mooie routes die je kunt befietsen. Kies voor een rondje Volhoven – Blokzijn of Giethoorn – Weerribben.