Activiteiten

Ons idyllisch dorpje staat midden in de wilde natuur. Ga lekker struinen door bamboebossen, langs strandjes en indrukwekkende kunstwerken. Actievelingen pakken de obstacle run van vier kilometer of zwemmen in drie kwartier een rondje door het water. Wil je relaxen? Bij onze verschillende barretjes en mobiele keukens is er voldoende ruimte om met afstand te hangen, spelen en ontspannen.

Skelters

Wordt partner met een John Deere Buddy en ga op ontdekkingstocht door de wildste tuinen op de skelter. Ze zijn te huur bij de campingwinkel.

Sauna

We hebben sauna’s ter beschikking, geheel coronaproof. Dompel voor een uur of heel etmaal onder in de wellness en reserveer ze bij KOKOMO Kano.

Amaro's Cuisine

Liefde gaat door de maag. Zo ook bij Amaro’s Cuisine. Lepel naar hartenlust de smakelijkste gerechten weg.

De Doe-Het-Zelf BBQ

  • Bij de campingbar

Iedere zondag steken wij de gezamenlijke BBQ voor je aan! Op andere dagen ben je vrij om hem van eigen kolen te voorzien.

Hottub

We hebben hottubs ter beschikking, geheel coronaproof. Dompel voor een heel etmaal onder in de wellness en reserveer ze bij de campingwinkel.

De Schiettent

Bij deze kermis op wielen hebben kinderen altijd prijs! Schiet je in de roos? Dan krijg je een roos. Dit jaar voor het eerst: touwtje trekken met een fijne beloning.

Minigolf

Sla die hole-in-one! Deze minigolfbaan is uniek met kleurrijke, kunstzinnige parcours. Geef de bal een tik en versla je ouders.

Tropical Hangouts

In deze hangouts kan je ultiem chillen en kalm aan doen. Te vinden op het Vuurtoren Strand maar ook te huren bij de campingbar om te loungen bij je eigen kampeerplek via de campingwinkel.

Huisdier voor één dag

Solo tot 3-persoons, dik of dun, groen of geel: de kleurrijke viervoeters van Chantal de Wolde komen in alle soorten en maten. ’s Ochtends te huren bij de campingwinkel en ’s avonds moeten de beesten weer op stal voor een schoonheidsslaapje.

Laidback DJs

Op het Vuurtoren Strand zorgen laidback DJs voor de perfecte lounge vibe. Verwacht geen dansvloer, maar wel de perfecte soundtrack voor jouw chillsessie bij het water.

Vuurtoren Strand

Mojito in de hand en een fantastische zonsondergang in de lucht. Het Vuurtoren Strand is de plek waar alles samenkomt; een ruim terras, chillplekken, enorme kunstwerken en een DJ die de perfecte laidback soundtrack draait. Geniet met je voeten in het zand van een heerlijke snack en sluit de dag af in het verkoelende water.

Campingwinkel

Alles wat je campinghart begeert, dit is de plek voor een versgebakken croissantje en stokbroodje of een bakkie koffie in de ochtend. Hang de hele dag in de bar met spelletjes of haal hier een ijskoude versie van je sixpack voor bij je tent.

Campingspot

De campingspot is ons centrale middelpunt bij Kallumaan. Iedere dag van de week vind je hier verschillende activiteiten. Graai daarnaast tussen onze spelletjes, boeken of win een potje tafelvoetbal.
Maandag vanaf 16:00 uur: spelletjesavond
Dinsdag 16:00 uur: kinderdisco
Woensdag 15:00 uur: wijnproeverij
Donderdag 14:00 uur: bierproeverij
Vrijdag 17:00 uur: vrijmibo
Zaterdag 16:00 uur: kinderdisco
Zaterdag 20:00 uur: cocktailworkshop
Zondag 16:00 uur: gloeiende BBQ-kolen

Het Paviljoen

Gelegen aan het zwemwater en omringd met duinen en bamboe ter beschutting. Geef jezelf een heerlijke pauze na het obstacle parcour, zwemmen of verdwalen.

Brandpunt

Uit het zand opgerezen en een bewezen vuurplaats. Het Brandpunt is het middelpunt van ruw staal en rauwe gesprekken.

Rol je Dol Duin

De hoge zandberg is er uitermate geschikt voor: zandhappend van de duin tollen en spetterend te water gaan.

Timmerdorp

Timmer er op los in ons spijkerbos! Samen met je ouders of je vriendjes van de camping bouw je mee aan het Kallumaan timmerdorp. Huur gereedschap bij de campingwinkel en ga aan de slag met ladders, pallets en touw.

Eilandhoppen

Ga het avontuur aan en hop van hot naar her. Met maar liefst negen eilandjes en 5 stranden kent het eilandhoppen geen eind.

Modderglijbaan

Plant je billen op de blubber en glibber van de glijbaan. De heerlijke derrie spoel je weer af in de waterplas.

Beeldentuin

Onze natuurspeelplaats is versierd met imposante bouwwerken als de Tuureluur, het Brandpunt en de Monkeybar. Statig en speels om beklommen en bewonderd te worden.

Kanoën & Suppen

Peddel je voort in een kano of balanceer op een SUP. We laten je graag te water. Met deze warme dagen is reserveren het handigst. Dat kan via WhatsApp +31681879929.

Mountainbiken

Neem je (gehuurde) mountainbike mee op avontuur. Het Voorsterbos heeft een prachtig mountainbikeparcours en ligt naast onze camping.

Volleyballen

Ons volleybalnet staat gespannen en het veld is klaar om een balletje te slaan.

Let op: In de middag van 18 tot 21 augustus is het volleybalveld in gebruik door de leerlingen van Zuyderzee Lyceum

Vissen

Wist je dat de grootste karpers van de Noordoostpolder in onze wateren rondzwemmen? Neem je hengel mee en gooi hem uit in de Zwolse Vaart!

Zwemmen

Een rondje om ons natuurgebied zwem je in 45 minuten, maar een ochtendduik of korte verkoelende plons kan natuurlijk ook! Geen natte voeten halen? Spreid jouw badhanddoek op één van onze vier strandjes.

Natuurspeeltuin

Groot en klein kan speuren en spelen in onze natuur. Klim en klauter door bomen of over het water, dool rond door het bamboebos en glij van de modderglijbaan.

Speurtocht

Kraak je hersenen en los raadsels op tijdens één van onze speurtochten die door het hele gebied zijn uitgezet.

Beestenboel

Onze Shetlandpony’s Dibbes en Dabbes zijn de leukste bewoners van Netl. Je kunt heerlijk troetelen met de kleine paardjes, maar de wollige schapenvariant is ook erg lief.

Kampvuur

Maak een mooie boswandeling en sprokkel je eigen vuurpot vol. Om het makkelijk te maken verkopen we ook hout bij de infobalie. Wanneer het erg droog is kan er geen vuur gestookt worden, omdat er anders kans is op een bamboebrand.

Spelletjeskast

Zoek de competitie op tijdens een ouderwetse spelletjesavond. We hebben allerlei gezelschapsspellen bij de Campingbar te leen.

Bibliotheek

Heb je jouw boeken verslonden? Wissel hem om voor een ander exemplaar bij onze ruilbibliotheek of neem een kijkje bij de bieb op het strand.

Campingspellen

De camping klassiekers hebben we gewoon te huur. Badminton, jeu de boules, frisbee of beachball mogen niet ontbreken.

Tafeltennis

Rond de tafel! Tik recreatief een balletje weg, of organiseer een competitie. Neem je eigen setje mee.

Voetballen

Wij hebben een enorm veld waar je van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat kan voetballen totdat je erbij neervalt.

Fietsen

Ga op tour door de Polder. Wij hebben fietsen te huur, zo ontdek je de meest rustige en afgelegen plekjes in het natuurgebied. Op onze parkeerplaats is een elektrisch oplaadpunt voor fietsen.

In het bezit van een GPS-apparaat? Dit zijn mooie routes die je kunt befietsen. Kies voor een rondje Volhoven – Blokzijn of Giethoorn – Weerribben.